Kompletne usluge Online Marketinga

Od SEO,PPC-a do Social Media, Content Marketinga i drugih

Usluga Digital Marketing konsaltinga predstavlja idealno rešenje za online marketing osmišljeno tako da odgovara svakoj kompaniji. Bilo da pokrećete startup ili vodite kompaniju koja posluje dugi niz godina, naše marketinške usluge će vam obezbediti put do uspeha. U okviru naše ponude dobijate detaljnu analizu trenutnog rangiranja proizvoda i usluga vaše kompanije na internetu, istraživanje online tržišta kao i različite vrste pormocija uz precizno praćenje rezultata.

 

Promocija Startup-a – Predstavite novi proizvod na pravom mestu

 

Analiza projekta

Ukoliko započinjete nov, uzbudljiv projekat veoma je važno da znate koje su mogućnosti za razvijanje i promociju vašeg startupa. Ono što prvo radimo jeste analiza vašeg projekta, uvid u njegovu ciljnu publiku i trendove na tržištu, koje su njegove prednosti u odnosu na druge slične projekte i u kojoj meri promocija takvog projekta može biti profitabilna.

 

Odabir najboljeg tipa oglašavanja

Sledeći korak jeste doređivanje koji tip online marketing kampanje najviše odgovara vašem projektu. U zavisnosti od karakteristika projekta, podešavamo primarni marketinški kanal (SEO, Social media marketing, Display oglašavanje i druge) ili najadekvatniju kombinaciju marketinških kampanja. Svi procesi su definisani tačnim ciljevima trajanja kampanje i procenom ROI-a za klijenta. Na ovaj način, klijent ima jasnu sliku o tome šta i kada može očekivati i po kojoj ceni.

 

Redefinisanje postojeće marketinške kampanje za etablirane kompanije

Takođe, nudimo i usluge za kompanije koje posluju dugi niz godina i žele da poboljšaju svoje poslovanje i prisutnost na online tržištu:

 

Modifikacija postojećeg marketinškog plana

Pažljivo pristupamo vašem postojećem marketinškom planu i igrađujemo strategiju zasnovanu na njemu. Naše usluge digital marketing konsaltinga nude detaljnu analizu prethodnih rezultata, modifikaciju i unapređivanje postojeće strategije. U isto vreme, trudimo se da zadržimo sve dobre trendove i sredstva komunikacije, dok, sa druge strane, unapređujemo oblasti koje ne donose očekivane rezultate.

 

Implementacija novih kanala oglašavanja

Vrlo često se dešava da kompanije mnogo ulažu u određenu vrstu marketinga, ali za uzvrat dobijaju nezadovoljavajuću broj prodaja, rezervacija ili bilo kojih drugih zadatih ciljeva. Jedan od razloga za to nalazi se i u pogrešno odoabranom tipu reklamiranja. U ovakvim slučajevima predlažemo drugačiji pristup i implementaciju više različitih kanala reklamiranja, ili menjamo postojeće onima koji su kompatibilniji i donose bolje rezultate.