Povećajte Vaš ROI uz naše usluge Plaćanja Po Kliku (PPC)

Vođenje PPC kampanje za Google Adwords i Bing Ads

Postoji mnogo prednosti koje se mogu ostvariti dobro vođenom PPC kampanjom, posebno kada su u pitanju mala i srednja preduzeća . To je jedan od lakših načina da dođete do ciljane publike i osigurate prodaju. Optimizovana PPC kampanja je odličan dodatak vašim naporima koje ulažete u oglašavanje i garantuje povraćaj ulaganja generišući profit mnogo brže nego bilo koja druga marketinška metoda. S obzirom na to da plaćate samo oglase na koje je korisnik kliknuo, mnogo je lakše upravljati troškovima i pratiti tzv. konverzije koje će vam dati jasnu sliku o vašem ROI-u. Kada pokrenete dobro vođenu i optimizovanu PPC kampanju, istovremeno dobijate mogućnost prikupljanja vrlo preciznih podataka, kao i mogućnost praćenja i izveštavanja o rezultatima. Mi u kompaniji Mirror Solutions verujemo da je plaćanje po kliku (PPC) vrlo ekonomična marketinška taktika koja se može aktivirati vrlo brzo i raditi u vašu korist u roku od par minuta.

 

Google AdWords – Efikasan način promovisanja vašeg poslovanja

Vodeći sistem oglašavanja, Google AdWords omogućava oglašivačima postavljanje tzv. bida na određene ključne reči kako bi se njihovi oglasi prikazali u Google rezultatima pretrage. Broj korisnika Googlea je ogroman i ukoliko nudite neki proizvod ili uslugu, ovakav način oglašavanja omogućava da se vaš oglas prikaže korisniku baš u trenutku kada pretražuje to što vi nudite. Ovo je, bez sumnje, vrlo efikasan način oglašavanja, koji pruža kontrolu u biranju ključnih reči ili fraza za pretragu dodeljujući tačan budžet za plaćanje po kliku (PPC). Google AdWords je efikasan način promovisanja vašeg poslovnog sajta, ali prilikom odredjivanja budžeta za PPC bitna je jedna stvar – budite sigurni da novac trošite na relevantne ključne reči koje vode do konverzija vezanih za vaš posao.

 

Pronalaženje balansa za najbolje PPC rezultate

Budući da je Google, zbog svoje dominacije na tržištu prvi izbor za online oglašavanje, drugi izbor je svakako Bing. Bing Ads nudi Majkrosoftovu verziju povezivanja onih koji traže relevante ključne reči ili fraze sa onima koji plaćaju za određenu reklamu. Postoji mnogo prednosti Bing Adsa, među kojima je i manji broj oglašivača što podrazumeva i manju konkurenciju i nižu cenu klika (CPC). Mirror Solutions veruje da je najvažnije pronaći pravi balans kako bi se uspešno koristile sve mogućnosti koje nude pretraživači i PPC marketing.