Povećajte svoj profit promovisanjem na društvenim mrežama

Promovišite svoje poslovanje na jedinstven način

Kralj društvenih mreža – Facebook

Facebook, koji broji više od milijardu korisnika, još uvek je prvi izbor kada je u pitanju pronalaženje i angažovanje novih kupaca. Kako biste ostvarili uspeh i povećali obrt uloženih sredstava, neophodan je kompletan uvid u vašu publiku. Ova društvena mreža pruža preduzetnicima informacije o njihovoj, tačno određenoj publici, na osnovu kojih oni mogu podešavati ciljeve kampanje i ponudu proizvoda. Ovde povratnu informaciju dobijate u realnom vremenu, a zahvaljujući mogućnosti deljenja sadržaja povećavate svest o brendu. Ovakav način oglašavanja ima velik potencijal, ali takođe iziskuje vešto vođenje kampanje kao i analize urađenog kako bi se njegov uticaj iskoristio do maksimuma. Mirror Solutions nudi širok dijapazon Facebook oglašavanja, uključujući kreiranje sadržaja i optimizaciju vaše postojeće Facebook stranice koji će omogućiti vođenje efikasnih reklamnih kampanja.

 

Social Media Marketing umanjuje troškove oglašavanja

Twitter, još jedna popularna društvena mreža stvara vezu između vas i klijenata na jednostavan način i omogućava vam da budete ispred konkurencije zahvaljujući brojnim prednostima kratkoročnog i dugoročnog oglašavanja. Osim što promoviše vaš proizvod ili uslugu i podiže svest o vašem brendu, društvene mreže pružaju i brojne pogodnosti za vaš posao, tako što usmeravaju ljude na vaš sajt, povećavaju posete i rangiranje sajta na pretraživačima. Takodje, on unapređuje vaše ukupne marketinške napore i smanjuje cenu reklamiranja. Mirror Solutions ima iskustva u vođenju uspešnih Tviter kampanja koje su usmerene na povećavanje vaše prisutnosti na tržištu i poboljšavanje vašeg poslovanja koje vrlo brzo postaje vidljivo.

 

Ostanite relevantni uz Social Media Marketing

Uz dozirano korišćenje društvenih mreža, uključujući LinkedIn, Instagram, Pinterest, Foursquare i mnoge druge, vaš posao će ostati relevantan i beležiti povećane posete sajtu, privlačiti pažnju i pružati nove mogućnosti koje treba istražiti. Društvene mreže su lako dostupne milionima potencijalnih korisnika i gledajući iz poslovne perspektive, to je relativno povoljan način za oglašavanje. Imajte na umu da društvene mreže zahtevaju posvećenost, kao i to da predstavljaju moćan marketinški alat koji se ne sme zanemariti.