O nama

[vc_row container_class=”container” css=”.vc_custom_1425258682517{padding-top: 65px !important;padding-bottom: 70px !important;}” gmbt_prlx_bg_type=”parallax” gmbt_prlx_break_parents=”0″ gmbt_prlx_smooth_scrolling=”” gmbt_prlx_video_youtube_mute=”” gmbt_prlx_video_youtube_loop_trigger=”0″ gmbt_prlx_video_aspect_ratio=”16:9″ gmbt_prlx_parallax=”none” gmbt_prlx_speed=”0.3″ gmbt_prlx_enable_mobile=””][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-10 vc_col-md-offset-1 vc_col-md-10″][ts_iconshortcode icon_elegant=”icon_lightbulb_alt” custom_color=”#f18c59″ ts_size=”xl”][themestudio_title title=” ” ts_choose_hr=”1″ underline_width=”30″ css=”.vc_custom_1425543702857{margin-top: 30px !important;}”]
[/themestudio_title][vc_column_text]

O NAMA

Mirror Solutions agencija pruža usluge digitalnog marketinga sa akcentom na search engine marketing (SEO i PPC) najrazličitijim industrijma i tipovima poslovanja, od e-commerce-a, preko malih lokalnih firmi i kompanija orijentisanih na luksuzne proizvode i usluge, pa sve do startupa. Pristupanje poslu iz više različitih uglova omogućava nam da kreiramo kako odvojene tako i integrisane kampanje kako bi adekvatno odgovorili na zahteve modernog marketinga.

Agencija je vođena i u vlasništvu iskusnih menadžera digitalnog marketinga koji vredno rade kako bi ispratili najnovije trendove i primenili najbolju praksu na projektima vaše kompanije. Uz naše usluge čak i opcije za koje ste mislili da nisu moguće postaju moguće i mi ćemo se uvek truditi da sav potencijal vašeg posla bude pravilno iskorišćen.

 

Zašto naša agencija?

Za razliku od standardnih agencija, mi garantujemo personalizovani pristup svakoj kampanji naših klijenata. Naš rad je organizovan i vođen od strane iskusnih specijalista digitalnog marketinga koji se vrlo dobro razumeju u maloprodajne, ali i korporativne industrije.

Ukoliko želite da unapredite svoje poslovanje, došli ste na pravo mesto jer mi garantujemo odlične rezultate. Pomoći ćemo vam da podignete svest o svom proizvodu ili uslugama, približićemo vaš brend potencijalnim kupcima i osigurati povećanje zarada i prodaje.

 

Usmereni na kvalitet

Mi smo marketinška agencija sa iskustvom u više različitih oblasti i kao takvi pružamo jednako dobre usluge za bilo koju vrstu posla i industrije. Osim toga, svesni smo da svaka kompanija zahteva drugačiji pristup u cilju ostvarivanja što boljih rezultata.

Bez obzira da li se radi o malim ili velikim firmama, maloprodajama ili korporacijama, naše usluge su uvek skrojene po zahtevima i potrebama naših klijenata. Nakon što naši iskusni marketari sprovedu detaljnu opservaciju vaše trenutne online strategije, imaćemo jasnu sliku da li neke segmente možemo unaprediti ili je bolje da počnemo od nule i izgradimo potpuno nov, pouzdan plan za online marketing

 

Redovno izveštavanje i procena uspešnosti

Ono na šta se uvek možete osloniti, a tiče se naših usluga, jeste da ćete uvek imati kompletan uvid u naš rad, dokumentovan tako da uvek bude transparentan i pregledan. Mi verujemo da je veoma važno imati dobru komunikaciju sa klijentima i omogućiti im da budu uključeni u celokupan proces.

Upravo zbog toga se uvek trudimo da naši klijenti steknu jasnu sliku o tome šta i kako radimo, kao i šta mogu očekivati. Naši izveštaji su sažeti, ali nude detaljan uvid u naš rad i ostvarene rezultate.

Ukoliko ste spremni da unapredite posao i uvek budete korak ispred konkurecije, javite nam se da zajedno izgradimo put ka uspehu.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]